Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja;se scurg si se curata de coaja;dupa ce s-au racit se dau prin razatoare mare;
Se fierb ouale tari,se curata de coaja si se rad fin;apoi se curata telina,ardeii;se taie sunca si ardeii cubulete;se rade telina si se stropeste cu zeama de lamaie.
intr-un castron mare amesteci usor cartofii cu ouale,sunca ardeii,telina,ulei,zeama de lamaie ramasa si sare,piper dupa gust;Se serveste rece,ornata cu patrunjel tocat fin;deasupra se pote pune telemea rasa sau cascaval.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii