Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Se scot cand coaja crapa usor. Se curata calzi, se taie cuburi mici, se stropesc cu ulei si pun in salatiera. Se pregateste maioneza din galbenusul crud, mustarul si uleiul turnat picatura cu picatura. Peste cartofi se pune ceapa toccata marunt, apoi se amesteca usor. Maioneza se coloreaza cu zeama de spanac. Spanacul se da prin masina de tocat, se strange zeama intr-un ibric si se pune la fiert pana cand ramane o lingura de lichid, apoi se pune peste maioneza, se amesteca repede si se pune peste cartofi. Salata se orneaza cu felii de ou fiert si patrunjel tocat. Se pune la rece o ora inainte de a fi servita
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii