Cartofii se spala, se pun la fiert in coaja,in apa cu sare;
Dupa fierbere,se lasa la racit,se curata de coaja si se taie cuburi putin mai mari;
Se pun intr-o salatiera,se asezoneaza dupa gust,putandu-se pune si boia de ardei;
Ceapa se curata, se taie felii subtiri sau rondele;
Usturoiul se zdrobeste,se amesteca cu smantana,cu mararul verde tocat marunt;
Se adauga ceapa,compozitia de smantana cu usturoi peste cartofi,se amesteca usor pentru a nu se zdrobi cartofii(datorita acestui fapt trebuie lasati un pic mai mari);
Se presara cu marar verde si boia de ardei pe deasupra si se poate servi imediat.
SFAT:este indicat sa o consumati o data,fara sa ramana si pentru a doua zi,datorita usturoiului,bineinteles pentru cei cu probleme gastrice.Cantitatile de mai sus sunt pentru 4 persoane.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii