Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente accesibile, aceasta salata cremoasa si satioasa este ideala ca fel principal sau garnitura.
Fierbe cartofii in coaja pana devin moi (aprox. 20-25 min). Verifica cu o furculita.
Fierbe ouale timp de 8-10 minute, apoi raceste-le sub jet de apa rece si curata-le.
Curata cartofii si taie-i cubulete mici, ca la salata de boeuf. Procedeaza la fel cu doua dintre oua.
Taie gogosarul murat cubulete mici si adauga-l peste cartofi si oua.
Amesteca maioneza cu iaurtul, mustarul, sarea si piperul.
Toarna sosul peste ingrediente si amesteca usor.
Decoreaza cu oul ramas (feliat sau taiat rondele) si cozile de ceapa verde tocate.
Lasa salata la frigider 30 de minute inainte de servire pentru a se combina aromele.
Incearca si reteta de salata rapida cu ton, oua fierte si rosii cherry, salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume sau salata de cartofi noi cu iaurt. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii