Speli bine carnea, scoti pielita si o pui la fiert in apa rece.
In alta oala pui sa fiarba in coaja cartofii foarte bine spalati.
Intre timp faci maioneza pe care o dai la rece.
Dupa ce a fiert carnea, o tai fidetuta, iar cartofii ii cureti imediat ce aul fiert.
Merele si telina le treci prin razatoarea cu ochiuri mici si le amesteci cu puiul, cartofii si maioneza de la rece.
Potrivesti de sare si piper si aranjezi amestecul pe un platou pe care ai pus inainte frunzele de salatã bine spalate si
uscate cu un servet de bucatarie.
Decorezi cu patrunjel si bastonase de mere.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii