Cartofii se fierb in coaja si se taie in feliute mici, subtiri sau in cubulete. Ceapa se taie pestisori si se opareste (optional) ca sa nu aiba gust si miros prea intens.
Maioneza nu este nevoie sa fie vartoasa, poate fi mai moale si acrisoara bine de tot. Se amesteca toate ingredientele, adaugand sare si piper dupa gust iar la urma putina verdeata tocata, si se serveste rece, ca aperitiv sau chiar ca salata si garnitura in acelasi timp la o friptura.
Mai multe salate gasiti pe blogul Caietul cu retete vechi si noi!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii