Se spala cartofii si se fierb circa 15-20 de minute. Se scurg, se lasa putin sa se raceasca, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca complet.
Se curata morcovul, telina si prazul si se taie marunt. Morcovul si telina se fierb impreuna cu zaharul circa 3 minute in zeama concentrata fierbinte, dupa care se adauga si prazul.
Cartofii taiati felii se pun intr-un castron, se sareaza si se pipereaza. Se toarna peste ei zeama fierbinte cu cubuletele de zarzavat si se lasa 30 de minute sa se patrunda. Se adauga otetul, uleiul si coditele de ceapa verde taiate rondele, se mai gusta o data de sare si piper si se servesc calduti.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii