Salata de cartofi cu ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi albi;
  • 1 ceapa mare;
  • 2-3 castraveciori murati;
  • 2 linguri de mustar;
  • 3 linguri de ulei;
  • 1 lingura zeama de lamaie;
  • 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean.

Mod de preparare

Se fierb cartofi cu tot cu coaja, in apa cu sare.Se scot si se decojesc iar apoi se taie felii.

Cureti ceapa, o tai rondele iar apoi o amesteci cu feliile de cartofi.Adaugi castraveciori murati taiati si ei tot rondele.

Freci mustarul cu uleiul, turnat ca la maioneza, adaugi zeama de lamaie si continutul plicului de Knorr Salad Dressing Mediteranean apoi omogenizezi bine toata compozitia.Torni sosul peste salata si este numai buna de servit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise