Se spala cartofii si se fierb in coaja cam 30-40 de minute. Castravetii se taie cuburi mici. Se prepara o maioneza dintr-un galbenus crud, 1 lingura de mustar si ulei.
Dupa ce s-au fiert cartofii se curata de coaja, se taie in cuburi si se lasa sa se raceasca. Castravetii taiati se storc de zeama, se amesteca cu cartofii raciti si taiati si la urma cu maioneza. Se potriveste totul de sare si piper si cine doreste poate pune si 2-3 catei de usturoi pisati.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii