Se pun la fiert cartofii in apa cu sare; dupa ce au fiert, se curata de coaja si se taie cuburi. Se lasa sa se raceasca. In acest timp, se fierb 4 oua tari si se curata. Cu doua galbenusuri fierte si unul nefiert, uleiul, sare si zeama de lamaie se face o maioneza. Cine doreste, poate folosi si o lingurita de mustar: face maioneza mai picanta. Celelalte doua galbenusuri se zdrobesc si se adauga cartofilor, la fel si albusurile fierte. Se pot pastra 2-3 jumatati de albus pentru ornat. Ceapa se curata si se taie marunt iar castravetii acri se taie tot marunt. Se adauga si acestea la cartofi. Se pune si maioneza si se amesteca bine. Se aranjeaza salata si se orneaza cu albusuri de ou (fasii sau \"zapada\") si felii de gogosar. Se pot folosi si masline la ornat.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii