Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja cu putina sare. Dupa ce au fiert se curata, se lasa sa se raceasca si se dau pe razatoarea mica. Se presara peste ei sare, piper si doua lingurite mustar. Se pregateste o maioneza din doua galbenusuri (unu fiert si unul crud -vezi mod de preparare maioneza in postul Salata BOEUF). Albusul de la oul fiert se toaca marunt si se adauga in pasta. Ceapa, ardeiul, sunca si castravetii murati se taie marunt si se adauga peste cartofi. Atentie: dupa ce au fost taiati marunt, castravetii se scurg inainte de a fi adaugati in compozitie.
Se amesteca si se adauga maioneza. Se potriveste de sare, piper si mustar.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii