Fierbem cartofii in coaja (20-25 minute}cu multa sare. Ouale se fierb dupa care se pun in apa rece. Amestecam smantana cu maioneza si laptele, adaugam castravetii tocati marunt, patrunjel si sare dupa gust.Se obtine un sos cu o consistenta medie. Optional se adauga o ligurita de mustar.Curatam si taiem cartofii in rondele subtiri. La fel procedam si cu ouale. Intr-un castron asezam pe rand un strat de cartofi apoi un strat de oua si apoi de sos. Terminam cu un strat de sos. Se pot servi si calzi si reci. Pofta buna!!!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii