Buretii se curata, se indeparteaza piciorusele si se spala repede in cateva ape. Se pun la fiert in putina apa clocotita la care s-a adaugat sare si o lingura de otet. Dupa ce au fiert, se scurg, se taie in fasii subtiri, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu un sos facut din apa, otet, sare si piper.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii