Apa rece se pune la fiert impreuna cu sarea la foc rapid cca. 10 minute.
Apa rece se pune la fiert împreună cu sarea la foc rapid cca. 10 minute. După ce clocotește se răstoarnă peste bulgur într-un vas încăpător și se lasă acoperit, până ce se absoarbe tot lichidul.
Între timp se curăță castraveții de coajă și se taie cubulețe. Roșiile cherry se taie în patru, iar pătrunjelul se toacă mărunt.
După ce bulgurul a absorbit tot lichidul se adaugă, uleiul de dovleac, castraveții, roșiile și pătrunjelul, tocate mărunt, și zeama celor două lămâi.
Se asezonează de sare și piper, apoi se amestecă ușor, până ce se încorporează toate ingredientele.
Salata obținută se lasă le rece minim 15 minute până la servire.
Spor și poftă bună!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii