Legumele se spala bine cu apa rece, se curata de coaja(radacinoasele),morcovul si sfecla se rad pe razatoare, broccoli se taie buchetele mici,mozzarella se taie feliute.
Intr-un bol mare(castron)punem uleiul,zeama de lamaie sare si piper,apoi adaugam ingredientele(morcov,sfecla,broccoli,porumb),amestecam cu o lingura de lemn.
Mozzarella se aseaza direct pe farfuria de servire langa salata(cine doreste poate sa puna putin de ulei(masline)si piper peste mozzarella).
Timpul de preparare este foarte scurt cel mult 20 de minute.
Salata se poate folosi ca aperitiv sau cum doriti.
Sa aveti pofta !!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii