Legumele se spala bine cu apa rece, se curata de coaja(radacinoasele),morcovul si sfecla se rad pe razatoare, broccoli se taie buchetele mici,mozzarella se taie feliute.
Intr-un bol mare(castron)punem uleiul,zeama de lamaie sare si piper,apoi adaugam ingredientele(morcov,sfecla,broccoli,porumb),amestecam cu o lingura de lemn.
Mozzarella se aseaza direct pe farfuria de servire langa salata(cine doreste poate sa puna putin de ulei(masline)si piper peste mozzarella).
Timpul de preparare este foarte scurt cel mult 20 de minute.
Salata se poate folosi ca aperitiv sau cum doriti.
Sa aveti pofta !!!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii