Legumele se spala bine cu apa rece, se curata de coaja(radacinoasele),morcovul si sfecla se rad pe razatoare, broccoli se taie buchetele mici,mozzarella se taie feliute.
Intr-un bol mare(castron)punem uleiul,zeama de lamaie sare si piper,apoi adaugam ingredientele(morcov,sfecla,broccoli,porumb),amestecam cu o lingura de lemn.
Mozzarella se aseaza direct pe farfuria de servire langa salata(cine doreste poate sa puna putin de ulei(masline)si piper peste mozzarella).
Timpul de preparare este foarte scurt cel mult 20 de minute.
Salata se poate folosi ca aperitiv sau cum doriti.
Sa aveti pofta !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii