Carnea spalata se pune la fiert iar dupa 15-20min, iar cand a iesit la suprafata spuma neagra, se arunca apa, se spala carnea si se pune din nou la fiert cu putin zahar. Se procedeaza asa pentru ca aspectul final al salatei sa nu fie de culoare inchisa;dupa ce carnea este aproape fiarta,se adauga legumele impreuna cu 2 linguri de sare.Cat timp fierbe totul,se pregateste maioneza: intr-un castron se freaca galbenusul fiert cu mustar,dupa ce este omogenizat,se adauga uleiul cate putin, apoi galbenusurile crude, turnand in continuare ulei, intercalat cu zeama de lamaie. Dupa ce si-a dublat volumul,sau chiar s-a triplat, se lasa la frigider.Odata ce ai fiert carnea si legumele se scot,se taie marunt. Se adauga castravetii si sare (daca e nevoie),piper,maioneza si se amesteca bine. Se pune salata pe platou si se orneaza dupa preferinta.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii