Carnea spalata se pune la fiert iar dupa 15-20min, iar cand a iesit la suprafata spuma neagra, se arunca apa, se spala carnea si se pune din nou la fiert cu putin zahar. Se procedeaza asa pentru ca aspectul final al salatei sa nu fie de culoare inchisa;dupa ce carnea este aproape fiarta,se adauga legumele impreuna cu 2 linguri de sare.Cat timp fierbe totul,se pregateste maioneza: intr-un castron se freaca galbenusul fiert cu mustar,dupa ce este omogenizat,se adauga uleiul cate putin, apoi galbenusurile crude, turnand in continuare ulei, intercalat cu zeama de lamaie. Dupa ce si-a dublat volumul,sau chiar s-a triplat, se lasa la frigider.Odata ce ai fiert carnea si legumele se scot,se taie marunt. Se adauga castravetii si sare (daca e nevoie),piper,maioneza si se amesteca bine. Se pune salata pe platou si se orneaza dupa preferinta.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii