1.Dupa ce spalati carnea foarte bine o puneti la fiert, o spumuiti, apoi adaugati morcovul curatat (se pune intreg). Adaugati sare sau condiment baza pentru mancaruri. Le scurgeti de apa, le lasati la racit, apoi le taiati cubulete mici.
2. Puneti cartofii la fiert in coaja. Dupa ce fierb, se curata si se lasa la racit foarte bine. Dupa ce s-au racit foarte bine se taie cuburi mici.
3.Cat timp legumele fierb, tocati marunt castravetii si gogosarii, apoi se pun intr-o strecuratoare sa se scurga foarte bine.
4.Scurgeti mazarea de apa din conserva, o spalati cu apa rece, apoi o lasati la scurs.
5.Maioneza se prepara dintr-un galbenus de ou fiert, unul crud si ulei. Acriti cu zeama de lamaie si puneti sare, piper, mustar dupa gustul vostru.
6.Puneti totul intr-un bol si amestecati incet cu maioneza, potriviti cu sare si piper dupa gust.
7.Asezati salata pe platou, apoi o decorati fiecare dupa imaginatie.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii