Cartofii si morcovii se curata,se spala si se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare.Pieptul de pui se spala si se pune la fiert la foc mic,cand incepe sa fiarba se aduna spuma si se adauga putina sare.Cat fierb legumele si carnea se taie in cubulete mici castravetii si gogosarii si se lasa la scurs.Se prepara maioneza din 3 galbenusuri crude,3 galbenusuri fierte,o lingurita mustar,zeama de lamaie si ulei,apoi se da la rece.
Cand sunt fierte legumele si carnea se taie in cubulete mici,se pun intr-un castron apoi se adauga castravetii si gogosarii bine scursi,mazarea,mustarul,sarea si piperul.Din maioneza se opreste o parte pentru ornat si restul se adauga peste celelalte ingrediente si se amesteca bine.
Compozitia rezultata se aseaza pe un platou,se niveleaza cu un cutit si se intinde deasupra maioneza.Se orneaza dupa preferinta cu gogosari,castraveti,masline,albus de ou fiert.Se da la rece si se poate consuma dupa cca o ora.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii