Se fierb carnea,morcovii si cartofii. Apoi taiem cubulete castraveti si dupa ce au fiert carnea,morcovii si cartofii.Le punem intr-un bol mare,adaugam si mazarea,mustarul,condimentele apoi maioneza pana se leaga toata compozitia.Apoi luam cu o lingura mare si le asezam pe farfurie dandu-i o forma dupa plac. Dupa care pune deasupra maioneza si o intindem uniform. La sfarsit decoram cu castraveciori.gogosari si masline si o punem la frigider. Se serveste rece. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii