Se taie cubulete muraturile si se pun intr-o sita la scurs.
Se taie cubulete muraturile si se pun intr-o sita la scurs.
Intre timp se pun cartofii in coaja la fiert.
Separat se pun la fiert si morcovii decojiti in prealabil.
Dupa fierberea cartofilor, acestia se decojesc si se taie marunt cubulete.
Vom taia si morcovii deasemenea tot cubulete.
Amestecam toate legumele intr-un bol mare si omogenizam impreuna cu maioneza.
Maioneza se obtine din amestecul a 4 galbenusuri de ou crude cu 4 galbenusuri de ou fierte, un praf de sare si ulei cat cuprinde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii