Bananele coapte se curata de coaja si se taie rotocoale. Separat, intr-o tigaie, se arde zaharul, se adauga apa pentru a se obtine un sirop si dupa ce s-a racit, se adauga romul. Se toarna siropul de zahar ars cu rom peste banane, se acopera cu frisca batuta, proaspata, iar deasupra se presara alune sau nuci proaspat prajite si taiate marunt. Se tine putin la gheata, apoi se serveste. Este o salata de fructe foarte gustoasa si deosebit de hranitoare.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii