Taiem ficatul de porc in fasii pe care le prajim in 2 linguri ulei de masline, intr-un vas antiaderent. Il lasam la foc mic spre mediu, cu capac pana cand se rumeneste pe o parte, il intoarcem si il prajim uniform.
Fierbem oul tare, asteptam sa se racoreasca dupa care il curatam si il taiem rondele.
Facem un sos din ulei, mustar, usturoiul tocat marunt, zeama de lamaie, sare si piper. Amestecam frunzele de spanac spalate si uscate cu sosul si asezam pe farfurii. Pe deasupra aranjam rondele de ou si fasiile de ficat.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Bucataria Furnicutilor!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii