Se incinge o tigaie si se pun 2-3linguri ulei de masline si se prajesc ardeii dupa care se cojesc de coada .Se pot coace direct fara ulei.Se taie ardeii bucati, de asemeni ardeiul iute,se amesteca cu ceapa,usturoiul,sucul de lamaie, sare si piper.
Lipiile se taie bucatele si se prajesc in uleiul de masline-cam 2 linguri.
Se amesteca cu salata asta numai daca serviti indata; daca pastrati in frigider lipiile si branza se adauga inainte de a servi.
Este o salata gustoasa mai deosebita.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii