Ardeii grasi se coc pe plita sau pe o sandela pentru aragaz, se pun intr-o oala, se presara peste ei sare si se acopera cu un capac. Dupa circa o ora se curata ardeii de pielita, se spala si se asaza pe un fund de lemn inclinat ca sa se scurga. Din usturoi, sare si putina apa se prepara un mujdei, care se amesteca cu zeama de lamaie, uleiul, smantana si nucile tocate cu cutitul. Se asaza ardeii intr-un castron sau salatiera, cu varfurile in jos si se toarna pe deasupra sosul.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii