SALATA DE ARDEI CU KNORR VERDETURI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cativa ardei (5-10 dupa nevoie)
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • Sos Knor Verdeturi

Mod de preparare

Se pun ardeii la copt pe o tabla incinsa, pusa pe aragaz la foc mediu, fara ca ardeii sa se moaie prea mult, intorcandu-se pe toate partile pentru a se coace uniform;

Se scot si se asaza intr-un vas acoperiti si presarati cu sare, pentru macar 15 minute.

Dupa aceasta se curata ardeii de coaja, se adauga sosul Knor verdeturi si se presara patrunjel tocat fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise