1. Se separa pe cat posibil frunzele de andive si se pun pe 4 farfurii.
Se imparte sparanghelul in 4 portii si se aseaza peste frunzele de cicoare.
2. Se combina ingredientele din vinaigrette intr-un borcan cu capac si se amesteca bine,dupa care se toarna peste sparanghel. Se presara deasupra arpagicul si se serveste.Se obtin 4 portii.
Recomandare.
Pentru un pranz gustos,si sofisticat,serviti aceasta salata cu sandviciuri facute din paine de cereale,taiata in patrate si prajite, cu felii subtiri de castravete.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii