Andivele se spala, se curata de frunzele vestede, se desfac frunzele sanatoase si se taie fasii, in lung. Se incalzeste uleiul, se incorporeaza faina, se adauga mustarul amestecat cu zeama de lamaie, putina apa, sare si o lingurita de zahar. Se amesteca bine, se lasa sa fiarba pana ce are consistenta unui sos si se ia de pe foc. Dupa ca s-a racit, se toarna sosul peste andive, fara sa se amestece
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii