Andivele se curata de foile de deasupra si se taie bucati mici, dupa ce s-au spalat cu apa rece.
Andivele se tin in apa, pentru ca se amarasc.
Se face un sos din mustar, otet si ulei, frecat repede cu o lingura de lemn.
Se pune si sare dupa gust.
Cand sosul devine consistent, se rastoarna peste andive.
Se asaza salata intr-un vas adanc, se orneaza cu felii de ou fiert si se serveste in aceeasi zi.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii