1. Pui carnea la fiert in apa cu sare.
2. Fierbi 5 minute si 2 oua, le tii apoi sub un jet de apa rece, le cureti si amesteci galbenusul crud. Le freci cu ulei pana obtii o maioneza, pui doua linguri de nustar, zeama de la 1/2 lamaie, sare si piper dupa gust si o dai la frigider.
3. Scoti carnea fiarta, o scurgi, o dezosezi, o tai cubulete si o lasi deoparte.
4. Treci andivele sub un jet de apa rece, le cureti de frunzele vestejite si de cotoare, pastrezi o andiva pt decor, iar pe celelalte le tai fasii subtiri. Le amesteci cu maioneza picanta, pui restul de zeama de lamaie si potrivesti gustul de sare si piper.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii