1. Pui carnea la fiert in apa cu sare.
2. Fierbi 5 minute si 2 oua, le tii apoi sub un jet de apa rece, le cureti si amesteci galbenusul crud. Le freci cu ulei pana obtii o maioneza, pui doua linguri de nustar, zeama de la 1/2 lamaie, sare si piper dupa gust si o dai la frigider.
3. Scoti carnea fiarta, o scurgi, o dezosezi, o tai cubulete si o lasi deoparte.
4. Treci andivele sub un jet de apa rece, le cureti de frunzele vestejite si de cotoare, pastrezi o andiva pt decor, iar pe celelalte le tai fasii subtiri. Le amesteci cu maioneza picanta, pui restul de zeama de lamaie si potrivesti gustul de sare si piper.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii