Andivele se spala, se indeparteaza frunzele vestede.
Se defac frunzele sanatoase si se taie bucati mici.
Pieptul de curcan fript se taie julien.
Maioneza se amesteca cu o lingurita de mustar si se subtiaza cat este necesar cu otet amestecat cu apa.
Se adauga andivele si pieptul de curcan si se amesteca putin.
Se consuma indata ce a fost preparata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii