Salata de andive 1 a la Tradaro

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1/2 kg andive
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri de apa
  • * 2 linguri patrunjel verde
  • * 2 linguri otet balsamic
  • * zeama de la o portocala
  • * 1 rosie
  • * sare
  • * piper praf

Mod de preparare

- Andivele se curata si se lasa sa stea 15 minute in apa cu sare. Apoi se scurg de apa se taie in bucati potrivite pentru servit si se pun in salatiera.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.

- Se pune 2 linguri de otet balsamic, zeama de portocala, patrunjelul tocat marunt, sare, piper praf dupa gust si se amesteca.

Se orneaza cu rosie tatiata feliute si se serveste dupa preferinte.

Se adauga un pic de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise