Salata de acrituri cu maioneza de fasole

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 250 g fasole boabe
  • * 3-4 gogosari in otet
  • * 2 castraveti in otet
  • * 50 ml ulei
  • * 1 lingurita mustar
  • * sare
  • * piper.

Mod de preparare

1. Cu o seara inainte pui fasolea la inmuiat.

2. A doua zi o fierbi in apa cu sare aproximativ 2 ore, dar, in acest timp, schimbi apa de 2 ori.

3. Cand e gata, strecori fasolea, o treci de 2 ori prin masina de tocat, apoi o freci cu uleiul pe care-l adaugi putin cate putin.

4. La sfarsit, pui mustarul si piper dupa gust si omogenizezi maioneza.

5. Scurgi gogosarii si castravetii, ii tai cubulete, ca pentru salata boeuf, si ii amesteci cu maioneza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise