1. Cu o seara inainte pui fasolea la inmuiat.
2. A doua zi o fierbi in apa cu sare aproximativ 2 ore, dar, in acest timp, schimbi apa de 2 ori.
3. Cand e gata, strecori fasolea, o treci de 2 ori prin masina de tocat, apoi o freci cu uleiul pe care-l adaugi putin cate putin.
4. La sfarsit, pui mustarul si piper dupa gust si omogenizezi maioneza.
5. Scurgi gogosarii si castravetii, ii tai cubulete, ca pentru salata boeuf, si ii amesteci cu maioneza.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii