Portocalele se curata de coaja si se desfac in felii care se taie in doua fiecare. Merele se spala si se taie cubulete(necuratate de coaja). Bananele se taie si ele cubulete, iar fructele din conserve sau din compot se taie de marimea cubuletelor de mere. Toate fructele se asaza pe o farfurie sau pe un platou putin mai adinc astfel: fiecare tip de fruct(cele taiate cubulete plus strugurii se asaza in forma unei linii curbe, astfel ca dupa ce toate sint aranjate sa apara ca un curcubeu. Trebuie avut grija ca fructele asezate pe platou sa aiba cit mai putina zeama. Pe deasupra se presara stafidele, astfel incit sa dea impresia unei ploi peste curcubeul de fructe.
Se lasa putin timp la rece sau se serveste proaspata
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii