Pieptul de pui se taie cubulete si se lasa la macerat intr-un vas cu ulei de masline,oregano, usturoi pisat, sare,piper,boia si 2 linguri de mustar pentru 2 ore.
Se prajeste carnea intr-o tigaie de teflon ( fara a mai adauga ceva in tigae! ex:ulei,untura), apoi se lasa la racit. Se fierb ouale tari.
Intre timp se prepara sosul Thousand Islands facand o maioneza obisnuita in care adaugam ketchup (dupa gust), zeama de lamaie si cativa stropi de sos Worcestershire. Cantitatea de ingrediente pt sos variaza in functie de gustul fiecaruia.Sosul se lasa la racit 30 min in frigider.
Dupa ce a expirat timpul se spala si taie salata, peste se taie rosiile marunt, ouale se dau pe razatoarea mare. Peste oua se aseaza sosul Thousand Islands, apoi cubuletele de pui si in final porumbul. Se orneaza cu cascaval ras si masline .
Se poate servi cu pasca sau paine prajita.
Pofta Buna !!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii