Pieptul de pui se prajeste in ulei, se adauga orezul aproape fiert si se prajesc impreuna.
Telina taiata cubulete se fierbe si cand este gata se adauga peste pui si orez.
Se adauga maghiranul, usturoiul tocat marunt, putina apa, se acopera cu un capac si se inabusa.Sunt gata cand nu mai este apa.
Se pune untisorul taiat fasii intr-o salatiera, se adauga puiul cu orezul, patrunjelul tocat marunt si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii