Desfacem conserva de ton si o punem la scurs intr-o strecuratoare. Nu aruncam uleiul , pentru ca il vom folosi imediat.
Preparam sosul amestecand toate ingredientele, dupa gust.Il lasam cateva minute deoparte sa se intrepatrunda ingredientele.
Curatam cartofii si ii taiem cubulete, ouale le curatam si pe ele, apoi spalam frunzele de salata si le lasam sa se scurga.
Taiem ardeiul gras si cel iute.
Dupa ce frunzele de salata s-au scurs bine, le rupem cu mana si le punem intr-un bol in care va fi salata.Peste frunzele de salata punem cuburile de la doi cartofi si apoi maslinele.
Presaram deasupra ardei gras si iute taiat si pestele scurs.
Peste toate mai punem cuburile de cartofi ramase, alte frunze de salata, rosiile cherry taiate si ornam cu oua fierte feliate.
Servim salata alaturi de sosul dinainte preparat.
O salata tare buna , care se poate servi ca atare sau ca si un aperitiv.Usor de preparat si foarte rapid , mai ales.
Pofta mare sa aveti !
Mai multe poze : http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/11/salata-cu-ton.html
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii