Aceasta salata delicioasa si nutritiva este perfecta pentru un pranz rapid sau o cina usoara. Combinatia de ton, cartofi, rosii si spanac ofera un echilibru ideal de proteine, carbohidrati si vitamine. Si este gata in numai 30 de minute!
Spalati cartofii si fierbeti-i in apa cu sare pana sunt gatiti (aproximativ 20-25 de minute).
Scurgeti cartofii si lasati-i sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, curatati-i de coaja si taiati-i cuburi.
Spalati spanacul si rosiile.
Taiati rosiile cherry in jumatati sau rosiile mari in cuburi.
Intr-un bol mare, puneti cartofii taiati, spanacul, rosiile si tonul scurs.
Intr-un bol mic, amestecati uleiul de masline, otetul de vin alb sau sucul de lamaie, sare si piper dupa gust. Bateti bine pentru a emulsiona sosul.
Turnati dressingul peste salata si amestecati usor pentru a combina toate ingredientele.
Decorati cu boia de ardei dulce sau iute daca va place.
Serviti salata imediat sau lasati-o la frigider pentru 15-30 de minute pentru a se amesteca mai bine aromele.
Sfat:
Puteti adauga si alte legume, cum ar fi ardei gras sau castraveti, pentru a diversifica salata.
Daca preferati un dressing mai cremos, puteti adauga o lingura de iaurt grecesc sau maioneza.
Incercati si salata de rosii cu ceapa si busuioc, salata de cartofi cu ton sau salata cu cartofi noi si peste afumat. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii