Intr-un wok se pune apa la incins si se adauga branza tofu deshidratata, ciupercile, telina, fructele de goji si se lasa timp de 3 minute, pana cand apa incepe sa dea in clocot.
Se adauga uleiul Arpis, usturoiul, sarea si se amesteca. Se scot din woc, se pun pe farfuria decorata cu castravete si se stropesc cu otetul negru Arpis.
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii derulat de agentia de relatii publice,
Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. In aprilie, Restaurantul partener al proiectului este Nan Jing. Reteta chinezeasca a fost oferita si preparata de Restaurantul Nan Jing si poate fi degustata zilnic, la restaurantul din cadrul hotelului Minerva din Str. Gheorghe Manu nr.2-4, Sector 1, Bucuresti.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii