Salata se spala foarte bine,frunza cu frunza,se pune la scurs si se usuca bine de apa. Ceapa, usturoiul, mararul se toaca marunt. Salata se rupe bucati potrivite,ridichile se curata, se taie felii potrivite,rosiile la fel. Branza se da prin razatoarea cu gauri mari,ouale se taie rondele.
Se amesteca salata,ceapa,usturoiul,mararul,ridichile,se adauga un dresing din ulei masline,zeama de lamaie,sare si piper,se omogenizeaza ingredientele. Se pun ingredientele intr-un bol de salata,deasupra se presara branza rasa,in mijloc ouale taiate rondele,iar pe margine rosiile felii.
Se poate presara si putin marar,se da la frigider,se serveste rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii