Se pun pastele la fiert, apoi se spala sub jet de apa si se scurg. Se curata gulia, se taie feli subtirii ridichile; castravetele se curata si se taie felii subtiri. Se taie fire de ceapa, se curata maslinele, se taie in forma de inima, se pun maslinele peste paste si castravete si gulie si ridichii, se pune delikat si sunca taiata bucatele si maioneza si piper si se serveste imediat. Se pune marar.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii