Salata cu surimi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g surimi
  • 1 borcan maioneza
  • 500g porumb boabe congelat
  • 6 buc castraveti murati in saramura
  • 1 legatura patrunjel
  • o capatana usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Surimi se oparesc circa 3 min dupa care se lasa la rece,porumbul se fierbe in apa cu sare apoi lasat si el la rece.Castravetii se taie felii cat mai subtiri si se storc de zeama .Patrunjelul se toaca marunt iar usturoiul se piseaza.Se taie surimi pe lung in patru.Se amesteca toate ingredientele si se asezoneaza cu sare si piper.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise