Mod de preparare:
1. Cureti salata si, ca sa fii sigura ca nu mai are nici un fel de impuritati, o lasi in apa rece cu sare pt 10 minute.
2. Intre timp speli rosiile, ridichile si castravetele si le lasi sa se scurga .Tai salata in fasii mai groase si le lasi sa se scurga. Tai salata in fasii mai groase si apoi rosiile, castravetele cu tot cu coaje si ridichile.
3. Asezi toate legumele intro salatiera si pregatesti sosul astfel: Tai marunt tarhonul, il amesteci cu mustarul, adaugi uleiul, zeama de lamaie, mierea si la urma sare, piperul, si patrunjelul.Torni sosul peste salata numai in momentul aducerii la masa.
SFATURI!!!
Reteta este potrivita si pt suferinzii de osteoporoza.
Printre masurile de prevenire de baza este alimentatia care trebuie sa contina lactate, vegetale verzi, sardine, fasole.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii