Pieptul de pui se spala si se pune la fiert cu un pic de sare.Se lasa la racit si se taie julien.
Se spala legumele.
Salata se rupe.
Rosiile, ardeiul si castraveciorii se feliaza.
Lamaia o taiem feliute.
Se aranjaza pe farfurie salata, se pun feliile de rosie, ardei si castravete peste, dupa care adaugam si feliile de pui.
Asezonam cu ulei de masline, sare , piper, zeama de lamaie.
Ornam cu felii de lamaie si 1-2 linguri de iaurt sau smantana si servim salata imediat .
Pofta buna !!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii