Dupa ce am spalat si curatat bine pipotele le punem la fiert in apa cu un praf de sare.Dupa ce s-au fiert le scurgem si le lasam la racit.Spalam salata frunza cu frunza si dupa ce s-a scurs bine o taiem fideluta(eu pun frunza peste frunza, le rulez si apoi o tai subtire).Curatam ardeii de seminte si cotoare si ii taiem in ce forma dorim.Taiem sunca in feliute si apoi dam pe razatoarea mare cascavalul si branza.Punem intr-un borcan,uleiul de masline,otetul balsamic, cele 2 linguri de marar tocat fin,sare si piper proaspat macinat,infiletam si agitam energic borcanul ca sa se imbine toate ingredientele din borcan.Asezam celelalte ingredientele:sunca,cascavalul,pipotele,branza,ardeiul gras,salata verde, intr-un castron cu capac ermetic si pe deasupra stropim cu sosul facut,amestecam dupa care inchidem cu capacul si depozitam in frigider pentru 30 minute.Aceasta salata se poate pregati si cu ficatei de pui in loc de pipote.Se serveste cu crutoane prajite pe deasupra.Aceasta salata poate fi servita la un breakfast in week-end.Pofta buna !!!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii