Fierbeti pieptul de pui adaugand in apa putina sare si putin cimbru. Dupa ce s-a racit il taiem in cubulete. Totodata curatam telina de coaja si o punem la fiert. Dupa ce s-a racorit, o taiem si pe aceasta in cubulete. Cat timp pieptul si cu telina se fierb, pregatim maioneza de casa din 2 galbenusuri fierte, un galbenus crud, zeama de lamaie si ulei. Amestecam pieptul de pui, cu telina si cu maioneza si omogenizam foarte bine. Am observat ca aceasta salata merge foarte bine cu miez de nuca. Potrivim de sare si piper si decoram dupa imaginatie!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii