Stoarceti bine varza taiata intre palme. Curatati marul, taiati-l mai intai in 4, indepartati partea lemnoasa si semintele si taiati-l apoi lamele subtiri. Stropiti lamelele cu zeama de lamaie, curatati sfecla si taiati-o cubulete.
Puneti intr-o cratita uleiul si 10 g de unt si prajiti 7-8 minute pieptii de pui, lasandu-i sa se rumeneasca pe ambele parti. Asezonati-i cu sare, piper si chimen, luati-i de pe foc, lasati-i sa se odihneasca 10 minute si taiati-i fasii. Spalati coditele de ceapa verde si taiati-le rondele fine.
Spalati si stergeti cratita in care ati prajit carnea de pui si puneti-o pe foc cu untul ramas. Adaugati varza si lasati-o sa se caleasca putin, amestecand intruna, si puneti-o pe farfurii. Asezati peste varza carnea de pui, cubuletele de sfecla si lamelele de mar, presarati deasupra rondelele de ceapa verde si - eventual - putin piper si serviti salata imediat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii