Spalam salata frunza cu frunza, o scuturam de apa si o rupem cu mana in castronul in care o pregatim.
Taiem ceapa pestisori si o frecam cu zeama de lamaie.
Curatam pestele de piele si oase si il rupem in bucatele.
Taiem para in bucatele potrivite.
Amestecam delicat toate aceste ingrediente si potrivim de sare si piper.
Amestecam iaurtul cu suc de lamaie. Daca va place, puneti si ceva usturoi bine maruntit.Serviti salata pe frunze de andive, spalate si sterse de apa, presarate cu putina sare si suc de lamaie.
Serviti dressingul intr-un castronel, alaturi de salata.
Pentru un plus de culoare, am servit salata cu ridichii de luna, pe care le-am frecat cu sare si pe care le-am taiat mai aparte.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii