Ceapa curatata se taie felii subtiri, se spala cu apa rece si se freaca usor cu sare. Morcovii se curata, se spala si se rad. Castravetii curatati de coaja si gogosarii se taie felii subtiri, iar maslinele se oparesc. Ouale se firb tari. Pestele se curata de pielite si de oase si se taie in felioare. Separat, din mustar, otet, ulei, sare si piper se prepara un sos si se toarna peste toate materiile prime si se amesteca.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii