Pestele,daca este la conserva,se scurge de ulei si se pune pe servetele absorbante;
Ceapa,ridichile se curata,salata se spala frunza cu frunza,se pune la uscat,dupa care se taie,respectiv se rupe si se pun intr-un bol de salata;
Rosiile se spala, se taie felioare;
Casul se taie cuburi;
Se face un dresing din otet,cimbru,ulei masline,marar,sare,piper(dupa gust),se toarna peste salata si se amesteca usor pana la incorporare;
Se pune pe un paltou,se orneaza cu bucatele de cas,rondele de ceapa verde si peste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii