Se pune o oala cu 1 litru de apa la fiert. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si un varf de sare pentru a nu se lipi. Pastele se fierb conform timpului de fierbere inscriptionat pe ambalaj (in cazul in care este indicat) sau se verifica cu furculita pana cand sunt moi. Se taie cubulete castravetele, ceapa, sunca, branza si cascavalul si se adauga intr-un bol de salata. Peste aceasta se adauga pastele racite, porumbul si patrunjelul tocat marunt. Se adauga ulei de masline, zeama de la 1/2 lamaie, sare si piper dupa gust.
Se amesteca bine si se poate servi atat ca garnitura la fripturi, cat si ca fel principal.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii